Melyik Gildan póló való nekem?

Melyik Gildan póló való nekem?

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon3 min read

Általában mindenki szeret rövid ujjú felsőket hordani, mert egyszerű, kényelmes viselet, ami könnyen variálható. Azonban nem mindegyik márka és típus kellően tartós és kényelmes, ezért érdemes kipróbálni a Gildan pólókat. Ennek a márkának a fő küldetése az, hogy ezt az egyszerű ruhatípust a lehető legmagasabb színvonalra emelje, miközben kedvező árfekvésben marad.

A Gildan póló tervezői és gyártói egyszerre igyekeznek megfelelni egy magas esztétikai nívónak, az anyag kiválasztását illetően a tartós és fenntartható szempontoknak, valamint a szabást és varrást illetően a kényelmi, illetve stílusbeli elvárásoknak. Emellett gyakori trend, hogy a Gildan pólókat egyedi design nyomtatásához használják alapanyagként, mivel ez a termék nagyszerűen alkalmazkodik az ilyen eljárásokhoz és hosszú távon képes megőrizni a nyomtatott arculat minőségét. Nem utolsó sorban, az összképet tovább emeli az a tény, hogy egy ilyen Gildan póló önmagában is megnyerő szabású és kisugárzású. Mindezek után felmerülhet a kérdés, hogy ha még nem vásároltunk ilyen terméket, akkor melyik Gildan póló lesz a legjobb választás? Fontos önmagában a „tetszés” és az egyéni preferencia, de azért érdemes megfontolni egyéb tényezőket is.

Mindenképpen érdemes például a tiszta pamutot előnyben részesíteni a kevert szálas (szintetikus) anyaggal szemben. Ezután viszont el kell dönteni, hogy milyen sűrűségű és szövésű karakter szimpatikus számunkra: Az u.n. „Heavy Cotton” keményebb anyagú, ezáltal nem olyan kényelmes, viszont szépen megőrzi a szabásának állását. A könnyebb, lágyabb karakterű Gildan pólók közé tartozik a gyűrűs fonású „Softstyle” és a „Premium Cotton”. Ezek elegánsabb megjelenést biztosítanak, de valamivel kényesebb anyagok.

A Gildan póló kínálatában továbbá eltérő szabásminták közül is választhatunk. Gondoljuk át, hogy az elképzelt felső szabása mennyire legyen szűk, bő vagy hosszított. Továbbá azt is eldönthetjük, hogy milyen legyen a váll, illetve a nyak kialakítása.

Share this article

About Author

figyelo