Műfű inspirációk

zöld műfű

Amikor a kerti hangulatot szeretnénk megteremteni, vagy kicsit felturbózni, sokat számít, honnan inspirálódunk. Legyen szó egy műfüves kertről, vagy egy műfűvel borított teraszról, erkélyről, fontos, hogy legyen bennünk egy kép, ami hűen tükrözi, mit szeretnénk.

Nem jó elnagyoltan, letudva hozzáállni az inspirációt igénylő átalakításokhoz. Hiszen az eredményen meg fog látszódni a hozzáállásunk is. Ha van bennünk egy kialakult, határozott elképzelés arról, mit is szeretnénk megvalósítani, sokkal jobb eredményt érhetünk el.

Amiben tényleg utána hosszútávon gyönyörködhetünk. Műfüves kertünk vagy teraszunk kialakításához, átalakításához is sokat adhatnak a képi inspirációk. Érdemes akár a Pinterest-en, akár más vizuális oldalakon, magazinokban is keresni azokat az inspirációkat, amelyek beleillenek saját elképzeléseinkbe. Amikor képeket nézünk, belül kapunk visszajelzéseket saját magunktól, hogy: „Igen, ez az!”, vagy éppen, hogy „Nem, egyáltalán nem erre gondoltam.” A műfű igazán igényesen és szépen tud mutatni a kertben, és még különösebb gondozást sem igényel.

Gyönyörű, igényes kerteket lehet általa megteremteni, és a kialakítás a mi világunkat fogja valójában tükrözni. Ugyanez igaz a teraszokra is. A műfű a teraszon, erkélyen is mutathat igényesen, stílusosan, általa nagyon jól fel lehet dobni a hideg kőburkolattal borított teraszokat! Meleg hangulatot teremt, és további inspirációkat nyújthat. Érdemes ezért utánanézni a műfű telepítésével és a környezet kialakításával kapcsolatos inspirációknak, és elsajátítani a leginkább személyre szabott megoldásokat!