Vízálló laminált padló melegség érzetet biztosít, még a fürdőben is!

vízálló laminált padló

Régen elképzelhetetlen volt a laminált padlóburkolat a fürdőszobában, mára azonban, hála a vízálló laminált padlónak, erre is van megoldás! Ennek a padlóburkolatnak az előnye, hogy melegburkolatnak számít, elérhető vele a fahatás is, hiszen a laminált padlóval számos anyag utánzata teljesen valósághű módon érhető el.

Így már a fürdőszobában is megvalósítható a melegség érzet a vízálló laminált padló segítségével! A vízálló laminált padló nem hideg, ezért télen sem kell a zuhany alól kilépve a hideg hatással szembesülni a talajon. Ráadásul, még attól sem kell aggódnunk, hogy nedvesség éri, így aggodalom mentesen élhetjük át a melegség érzetet.

Bármilyen hatást szeretnénk is elérni a fürdőszobánkban, a laminált padlók a legjobb kaméleonok, kiválóan utánozzák a fa-, a kerámia-, vagy a kőmintázatokat is, mégis melegburkolatba csomagolva az egészet. Ráadásul most vízálló laminált padló melegburkolat formába. A vízálló laminált padlónak köszönhetően egyszerre érhető el a praktikusság és a melegséget árasztó, otthonos megjelenés.

Azonban ezek között is alaposan meg kell nézni a kínálatot, mert különböző lehet a nedvességi tűrőképességük. Vannak, amelyek csak kis ideig viselik el a nedvességet, az inkább konyhába való, nem a vizesblokkokba. És vannak, amelyek azt is jól tűrik, ha sokáig rajta hagyjuk a felületükön a vizet. Minőségi vízálló laminált padlókért nézzen körül a lorincparkett.hu oldalán!